Gastenboek

Rated 0 out of 5

Willeke heeft gezongen op de uitvaart van mijn moeder, door het zingen van Willeke werd de uitvaart een viering in een heel bijzondere sfeer. Echt top wat jij doet Willeke een grote toegevoegde waarde.

Peter Mestrom
Rated 0 out of 5

Willeke heeft met haar prachtige stem de uitvaartdienst van onze moeder opgeluisterd. Het was zo bijzonder en zo mooi! Ook lieten veel genodigden achteraf weten, zo genoten te hebben van de prachtige zang van Willeke en de muzikale begeleiding.
Mede dankzij Willeke werd de dienst heel speciaal! Van harte onze dank, het was prachtig!

Cécile en Marijke
Rated 0 out of 5

Hallo
Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.
Kan jij die naar mij opsturen?
mijn adres:
De Daniël
Daniëlsweg 42
6543 RJ Nijmegen
Ik heb daarvoor een kaartenboek
Gr Zanger Mike
Kijk op www.ikbenzangermike.nl
Laat je een berichtje achter

Mike Meere
Rated 0 out of 5

In augustus mochten wij genieten van jouw mooie stem tijdens de uitvaart van mijn vader. Samen met Jolanda zorgden jullie ervoor dat het een prachtige dienst werd. Niets was jullie teveel. Zelfs een nieuw Limburgs liedje instuderen, omdat dit een favoriet liedje van pap was, deden jullie gewoon. Met liefde, zal ik jou met je prachtige stem (en je begeleiding) aanraden voor iedere ceremonie, waarbij gezocht wordt naar een zangeres.
Nogmaals dank voor alles.
Liefs, Hellen

Hellen Verkooijen
Rated 0 out of 5

09-07-2020
Willeke en pianiste, hartelijk dank voor de sfeervolle bijdrage aan de uitvaartdienst van mijn moeder.

Ine Delissen
Rated 0 out of 5

11-04-2020
Afgelopen 1 april heeft Willeke gezongen bij de afscheidsdienst van mijn schoonmoeder. Het afscheid was door het coronavirus besloten en beperkt tot maximaal 30 personen.
Haar mooie liedjes in dialect zorgden ervoor dat het toch een heel mooi en persoonlijk afscheid werd. Haar zang klonk prachtig en daardoor heb je niet het idee dat de kerk bijna leeg was.
Willeke, nogmaals hartelijk dank voor je mooie bijdrage aan de dienst.

Sjaak Hermans
Rated 0 out of 5

08-10-2019
Wederom een prachtige muzikale omlijsting bij de uitvaart. Zelfs bij regenweer kun je in de boskapel in Bergerbos een intieme sfeer creëren met het mooie zangtalent van Willeke!

A vd L
Rated 0 out of 5

29-09-2019
Willeke, mede door jou heeft mijn moeder op 5 september een mooie uitvaart gehad. Dit heeft ze verdiend. De liedjes die je bij de uitvaart hebt gezongen, zullen altijd speciaal voor mij zijn. Een mooie herinnering. Dit geeft mij ook de kracht om verder te gaan.
Bedankt hiervoor.

Groetjes, Marion Hendriks
Rated 0 out of 5

26-9-2019
Willeke heeft op 14-9-2019 gezongen tijdens onze ceremonie en wat zijn we blij dat we voor haar gekozen hebben! Onze gasten en wij hebben onwijs genoten van haar zang, het maakte onze ceremonie nog mooier en emotioneler.
Willeke, wij willen je onwijs bedanken!

Mario en Joyce Lamers
Rated 0 out of 5

09-06-2019
Willeke, hartelijk dank voor je prachtig zingen en pianiste tijdens de avondwake van onze moeder afgelopen donderdag in de kerk van Pey.

Groetjes, Fam. Janssen
Rated 0 out of 5

19-07-2019
De keuze voor Willeke was snel gemaakt, een prachtige stem die past bij iedere gelegenheid. Bij de uitvaart van mijn vader was dit met een koper septet (voor de niet bekende hiermee: 2 trompetten, 1 hoorn, 1 trombone, 1 bes bas en orgel).
Bij ons huwelijk hebben we gekozen voor een kleinere opzet, zang met pianobegeleiding. We hebben samen het repertoire doorgenomen, onze wensen besproken, advies gekregen en daar is een perfecte samenstelling uitgekomen.
Op 6 juli 2019 was onze grote dag. De ceremonie werd door het gezang van Willeke en de pianobegeleiding van Jolanda nog emotioneler.
Het totaalplaatje klopte voor ons en we kunnen Willeke aanraden voor een perfecte aanvulling op jullie gelegenheid!

Karl & Karen Schreurs
Rated 0 out of 5

21-03-2019
Willeke, wat bijzonder, wat mooi, jouw zingen op de afscheidsviering van onze mam & oma Cato Koenders. Op de Aerwinkel in Postert met die mooie natuur op die eerste lentedag, daar was het dat wij met familie, vrienden en oud-buurtbewoners mam nog een keertje in de bloemetjes mochten zetten.
De boeiende verhalen uit haar lange leven, omlijst door jouw zingen met die warme stem, deden ons bijkans geloven dat wijzelf de hemelpoort voor haar mochten openen.
Dat je de grote wens van onze (zieke) zus in vervulling deed gaan door ‘Lourdes in de bergen’ in te studeren en te zingen, was zo hartverwarmend en persoonlijk dat daarmee haar noodgedwongen afwezigheid op de Aerwinkel werd gecompenseerd.
Willeke, bedankt!

Jan van der Varst
Rated 0 out of 5

25-09-2018
Willeke, nogmaals hartstikke bedankt voor je zang tijdens onze huwelijksceremonie buiten bij Kasteel Daelenbroek. Wat was het mooi!
De locatie was al mooi en de ceremonie ging precies zoals wij gehoopt hadden, maar zonder jouw bijdrage was het nooit zo speciaal geworden als dat het nu is geweest.
Wow! Jij gaf de ceremonie dat beetje extra waardoor het onvergetelijk werd! we zullen je bij iedereen aanbevelen als ze een zangeres nodig hebben. Bedankt!

Dennis en Chantal
Rated 0 out of 5

21-06-2018
Lieve Willeke, we willen je ontzettend bedanken voor je fantastische zang tijdens onze ceremonie in de geheime tuin van landgoed ‘De Heerdeberg’ op 9 juni. Je hebt niet alleen ons, maar ook onze gasten geraakt. Jij maakte de persoonlijke, intieme ceremonie helemaal compleet. We hebben fantastische reacties gehad. Achteraf bedachten we ons dat we vergeten zijn om samen met jou op de foto te gaan, wat we erg jammer vinden. We hebben genoten en genieten nog steeds van onze huwelijksdag.
Mocht er iemand rondvragen voor een zangeres bij een ceremonie etc. dan zullen we jou zeker aanbevelen!
Nogmaals dankjewel, niet alleen voor de zang, maar ook voor de fijne samenwerking tijdens de voorbereidingen.

Lieve groetjes, Edwin & Nicole
Rated 0 out of 5

21-05-2018
Hoi Willeke, je zang tijdens ons kerkelijk huwelijk was in éen woord geweldig, wat heb jij een prachtige stem!
Ook van onze gasten hebben we heel veel lovende woorden gehad.
Het nummer ‘Love you forever’ wat je speciaal voor ons hebt ingezongen klonk misschien nog wel beter dan het origineel.
Nogmaals bedankt en voor een volgende gelegenheid weten we je zeker weer te vinden.

Harm & Cindy Kastelijns
Rated 0 out of 5

12-01-2018
Beste Willeke, dankjewel voor de bijzonder mooie bijdrage aan het afscheid van onze pap en opa. Jouw pakkende liedjes en je mooie stem heeft ons ontroerd. Hierdoor zal de uitvaart een mooie herinnering blijven!
Nogmaals bedankt namens de hele familie.

Emiel Sillen
Rated 0 out of 5

30-10-2017
30 September 2017 onze huwelijksdag, was een prachtige, onvergetelijke dag en jouw zang tijdens de ceremonie heeft daar zeker toe bijgedragen. Je hebt ons daarmee geraakt en we hebben ook heel veel complimenten teruggekregen van onze gasten.
We hebben genoten van al jouw liedjes, maar met name de uitvoering van ‘Belle histoire’ was heel bijzonder. We waarderen het enorm dat je dit liedje speciaal voor ons hebt ingestudeerd.
Het was geweldig. Willeke heel erg bedankt!

Marty en Marianne de Groot-van Espen
Rated 0 out of 5

04-10-2017
Willeke, wat was het fantastisch om naar je te luisteren tijdens onze huwelijksceremonie. Je heldere stem is een feest voor het oor.
De Limburgse teksten zijn verrassend en de afwisseling met het engelse repertoire maakte het af.
Chapeau en nogmaals bedankt!

Hettie en Peter
Rated 0 out of 5

06-09-2017
Willeke, jouw mooie stem en liedjes maakten de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma onvergetelijk. Ook reacties van familie en kennissen waren overweldigend.
Top.
Hartelijk dank.

Nellie Mulder-Gijsbers
Rated 0 out of 5

04-04-2017
Dankzij jouw mooie stem en mooie liedjes was de uitvaart van mijn schoonmoeder een moment om nooit te vergeten. De reacties van familie en bekenden waren overweldigend. Iedereen vond het een mooie mis dankzij jouw muziek.
Bedankt namens alle kinderen en kleinkinderen. mijn schoonmoeder zou er zelf ook erg van hebben genoten.

Jos Craemers
Rated 0 out of 5

17-10-2016
Ontzettend bedankt voor je fantastische optreden tijdens onze huwelijksceremonie. Samen met Jolanda op de piano en mijn broer als saxofonist was het echt ge-wel-dig. Je hebt een prachtige stem waarmee je iedereen hebt ontroerd. We hebben ontzettend veel complimenten gehad!
Het waren echte kippenvel momentjes tijdens de ceremonie en maakte het compleet!
Super bedankt!

Marlou Looymans
Rated 0 out of 5

13-09-2016
Nogmaals heel erg bedankt voor het geweldige optreden tijdens onze huwelijksceremonie. De liedjes werden prachtig gezongen met geweldige piano ondersteuning. Iedereen was erg te spreken over het optreden en gaven ook vele complimenten.

Joyce en Kosta Theodorou-Loonen
Rated 0 out of 5

06-07-2016
Prachtig gezongen tijdens de uitvaartmis van mijn moeder! Ik weet zeker dat zij het ook prachtig zou hebben gevonden!

Marie-Louise
Rated 0 out of 5

14-06-2016
Op 11 juni heeft Willeke bij onze huwelijksceremonie gezongen, met piano ondersteuning. Haar uitvoering van Halleluja (Cohen,limburgse uitvoering), Recht uit mijn hart (Jan Smit), Mag ik dan bij jou (Claudia de Breij), en Samen voor altijd (Marco Borsato) waren ronduit geweldig en hebben de ceremonie een persoonlijke, romantische tint gegeven. Kippenvel!

Jeroen & Erica
Rated 0 out of 5

07-06-2016
Willeke, wat heb je vandaag geweldig mooi gezongen tijdens de uitvaart van Esther.
Jouw prachtige stem, zonder opsmuk of tierlantijntjes, helder en zuiver. Geen concert of optreden (gelukkig), maar simpele eenvoud die de sfeer van de toch al mooie bijeenkomst naar een hoger level tilde.
Chapeau en…. Dankjewel!

Edith
Rated 0 out of 5

17-05-2016
Dankjewel.
Onze trouwmis werd opgeluisterd door jouw prachtige stem….kippenvelmomentje.
Heel erg dankjewel.

Roger en Leonie Bemelmans-Beelen
Rated 0 out of 5

10-05-2016
Willeke, bedankt voor jouw geweldig mooie, muzikale bijdrage tijdens de communiemis in Herkenbosch afgelopen zondag!
Jouw bijdrage maakte het feest compleet!
Liefs van alle communicantjes

Doo
Rated 0 out of 5

25-04-2016
Willeke heeft gezongen tijdens de communiemis van onze dochter. Het was prachtig!
De keuzes van de liedjes paste precies bij de mis! Het was heel bijzonder!
Bedankt Willeke dat mede dankzij jou deze gebeurtenis tot iets onvergetelijks is geworden.

Eef, Nicole, Noah en Enna
Rated 0 out of 5

17-04-2016
Willeke heeft vrijdag 15 april op onze grote dag tijdens de ceremonie gezongen.
Dit heeft zij werkelijk prachtig gedaan!
Een prachtige stem en met zoveel gevoel gezongen, wauw! Dankjewel Willeke, wij zijn jou ontzettend dankbaar hiervoor!

Noud en Kristel Arts
Rated 0 out of 5

17-04-2016
Willeke heeft gisteren gezongen tijdens de uitvaart voor mijn moeder. Dat deed ze werkelijk prachtig! Mijn moeder hield van Limburgstalige muziek. De door Willeke gezongen dialect liedjes maakten dan ook dat de muziek helemaal bij mijn moeder paste. Mede daardoor kijken wij terug op een mooi en waardig afscheid.
Willeke bedankt!

Marcel
Rated 0 out of 5

06-03-2016
De prachtig gezongen nummers, in het dialect, hebben er mede voor gezorgd dat de uitvaart van onze moeder helemaal in haar stijl en naar onze wens was.
Vele mensen hebben ons laten weten dat ze de zang waardig, passend en bijzonder vonden.
Willeke, dank voor je mooie bijdrage.

Fam. Waeyen
Rated 0 out of 5

30-12-2015
Een gloednieuw gastenboek!
Ik hoop dat er vele mooie commentaren worden gegeven.
Cleo

Cleo Simons