Gastenboek

Leef Willeke,

Vanaf de voorbereiding liep alles al helemaal naar wens.

Onze verzoeken, jouw adviezen, het ging vloeiend in elkaar over.

Onze trouwdag hadden we niet mooier kunnen wensen en was dankzij jou compleet.

Meer dan prachtig, we krijgen nog dagelijks te horen hoe mooi iedereen het vond.

“Goede zangeres”

“Zeer mooi gezongen”

“Prachtige stem”

Alleen maar lovende woorden en een aanbeveling voor iedereen die dit soort gelegenheden wil laten opluisteren!

Willeke, dank voor alles!

10-11-2023

Karl & Joyce Schreurs – Nicoll

Karl Joyce Schreurs - Nicoll

Willeke.., Wat was en is je stem toch prachtig. Tijdens onze bruiloft hebben we mogen genieten van je mooie stem, een echte kers op de taart was dit.

Je zong de door ons gekozen nummers en ook maakte je een voor jouw een onbekend nummer je eigen omdat wij dat vroegen en je deed het fantastisch!

Later op de dag waren er nog mensen die spontaan tegen ons zeiden hoe prachtig jij kan zingen.

Een groot compliment!

Kelly en Jordi

Beste Willeke,

Op 23 juni 2023 heb je onze huwelijksmis opgeluisterd met mooie, door ons gekozen nummers. Deze werden door jou prachtig gezongen. Het was een absolute aanvulling op deze bijzondere dag. Er zijn veel complimenten gegeven over je zangkwaliteiten. We zullen je bij eenieder aanraden. Bedankt. Lieve groet, Dave en Janneke

Dave en Janneke de Heer

Lieve Willeke (en Jolanda),

Op onze dag 13 mei 2023 tijdens de ceremonie van ons huwelijk, heeft Willeke voor ons gezongen onder begeleiding van pianiste Jolanda.

Echt prachtig, ik kan het iedereen aanraden om voor live muziek te gaan tijdens een belangrijk moment in je leven. Echt heel veel waard.

En als je dan toch kiest voor live muziek, dan zou ik zeggen ben je hier aan het juiste adres. Zoek niet verder, bellen met Willeke 🙂

Tip, zorg dat iemand het filmt of opneemt want muziek staat niet op de foto, heel jammer…

Liefs Ruud en Wendy

Ruud en Wendy

Beste Willeke en Jolanda,

Wat was het bijzonder en geweldig hoe jullie met passende liedjes en bijbehorende begeleiding de doop van onze zoon Seb naar een onvergetelijk moment brachten.

Zeer gepaste muziek en zo mooi en loepzuiver gebracht. Allen aanwezigen in de gevulde Kapel onder de Linden in Thorn waren tot tranen toe ontroerd.

Enorm bedankt voor weer zo’n bijzonder moment.

Bianca Krabbenborg en Joost Smeets

Hoi Willeke,

Heel fijn dat jij vandaag tijdens de uitvaart van mijn vader hebt gezongen in de St. Petruskerk te Roggel. Jouw mooie heldere stem in combinatie met de pianobegeleiding door Jolanda maakten dit afscheid extra bijzonder. Prachtig gezongen liedjes in het dialect, Nederlands en Engels bezorgden mij kippenvel. Ik heb van veel gasten lovende woorden gehad over jullie fantastische inbreng.

Heel veel dank!

Gr. Rogé Theelen

Rogé Theelen

Weer uren reizen naar Limburg voor een afscheidsdienst en weer hoorde ik die heldere, prachtige stem, die je intens raakt en diep ontroert.

Haar naam? Willeke.

Tonny Maessen-Goltstein

Willeke,

Op 22 oktober is onze moeder begraven in Herten. We zochten een mooie muzikale omlijsting voor dit afscheid, dat ook passend was in de kerk en de mis.

We hadden jou nog niet eerder horen optreden. Hoe fijn was het dan ook dat we op jouw website verschillende liederen konden beluisteren. Op basis hiervan hebben we een keuze gemaakt.

We zijn heel blij en dankbaar hoe jij met je zang, in combinatie met de piano een extra mooie dimensie hebt kunnen toevoegen aan dit afscheid. Dat een aantal liederen in het Limburgs werden gezongen, maakte het extra bijzonder.

Marie-Anne Verboeket

Marie-Anne Verboeket

Lieve Willeke, bedankt voor de geweldige zang tijdens onze kerkelijke huwelijksceremonie op 23 september! Het was écht fantastisch en heeft de puntjes op de ‘i’ gezet! De Limburgstalige nummers maakten de ceremonie heel persoonlijk! Dankbaar!!

Veel liefs, Dennis en Danique

Dennis en Danique Dieteren

Lieve Willeke,

Twee jaar geleden leerde we ons kennen,

Je zong tijdens de begrafenis van ons zoontje Sep.

Je zong prachtige nummers, waaronder: Wanneer. Een liedje wat ook op je spotifylijst te vinden is, daar halen we nogsteeds troost uit. Een ding wisten we zeker: als ooit onze trouwdag komt, willen we Willeke als zangeres!

Afgelopen week was die dag aangebroken, Jij en Jolanda verzorgde de prachtige klanken tijdens onze huwelijksmis! Wat hebben we genoten, je luisterde naar onze wensen en het was precies zoals we gehoopt hadden. We willen jullie bedanken voor je prachtige muzikale bijdrage voor ons huwelijk. Een echte aanrader tijdens de mooiste dag in je leven, maar ook de zwaarste dag in je leven….

Danke danke danke!

Remco & Chantal

Onlangs hielden we een herdenkingsmis voor m’n moeder in de historische kapel “Onder de Linden” in Thorn. De muzikale begeleiding (in zowel ’t Limburgs, Engels en Latijns) van Willeke en de pianiste Yolanda was schitterend en maakte het geheel bijzonder, ontroerend en gedenkwaardig. Veel dank.

Marika Verheijen

Op 10 juni werd mijn moeder begraven en omdat wij zoveel van haar houden wilden wij dat haar begrafenis een gouden randje zou krijgen. Ik had Willeke Simons en de pianist die haar begeleidt al een keer bij een begrafenis horen zingen en dat ben ik nooit meer vergeten. Willeke heeft een website waarop je veel van haar liedjes kunt beluisteren. Zij heeft een uitgebreid repertoire met Latijnse kerkmuziek, liedjes in het Limburgs dialect, Engelstalig, etc. Dus we zochten mooie liederen uit en bespraken dit met Willeke.

Het resultaat ging al onze verwachtingen te boven. Willeke zong zo mooi en zuiver, zo mooi gepast voor de begrafenis van mijn moeder. Toen zij zong kon je in de kerk een speld horen vallen. precies zoals het hoort te zijn. Iedereen was onder de indruk en de nodige mensen vroegen later wie zij was. Door ons deze mooie zang te schenken gaf zij ons iets kostbaars dat we nooit zullen vergeten. Wij zijn haar daar heel dankbaar voor. Het is niet een zangeres die even een aantal liedjes komt zingen maar zoveel meer. Zij heeft onze moeder met haar prachtige stem de eer geschonken die moeder verdiende. Willeke wij danken jou en de pianist diep uit ons hart want dat heb jij echt verdiend. Wij zullen dit nooit vergeten. Je hebt een engelenstem…

Hartelijke groeten,

Wim

Wim Schwanen

Lieve Willeke,

Elk afscheid is verdrietig, en geeft een gevoel van leegte. Zo ook bij het afscheid van onze lieve man, vader en opa. Maar mede dankzij jullie prachtige zang en piano in de kerk hebben we hem een liefdevol en waardig afscheid kunnen geven zoals hij had gewild. We hebben vele complimenten ontvangen van de mooie muziek. Dank hiervoor!

familie Peurteners

Lieve Willeke,

Óntzettend bedankt voor het op zo’n prachtige, liefdevolle, speciale en onvergetelijke manier invulling geven aan de uitvaart van onze vader! Dit heeft ervoor gezorgd dat het een hele bijzondere en mooie uitvaart is geworden om nooit te vergeten. Je stem heeft de kerk gevuld, bezield, verbinding gebracht en ons gevoel voor pap vertaald, heeft ons gesteund en geeft ons nog steeds kracht bij de verwerking van ons grote verdriet en verlies. DANKJEWEL voor je bijdrage en je hartelijke aanwezigheid! Woorden schieten te kort, slechts diep respect en innige dankbaarheid voor wat je voor ons betekent hebt kunnen we hier met je delen.

Bianca Coenen

Lieve Willeke,

Vorige week waren onze ouders 65 jaar getrouwd

Mede dankzij jou optreden samen met pianist Toon bij hun achter in de tuin, is het voor hun een onvergetelijke dag geworden waar ze heel erg van genoten hebben.

Heel hartelijk dank voor deze mooie middag,

Fam. Boonen-Geraeds Neer

Monique Coolen

Afgelopen vrijdag heeft Willeke samen met haar pianiste de uitvaart van onze vader opgeluisterd in de St. Matthias kerk te Posterholt. Hierdoor heeft de dienst wat ons betreft echt een extra dimensie gekregen. Het was een prachtige viering waarop we met een heel tevreden gevoel op mogen terugkijken. Een aandenken voor het leven.

Sylvia Jansen-Coenen

Na lang wachten waren er 3 oktober 16 communicanten in Nederweert.

Willeke heeft onze communie mis opgeluisterd en met de kids de communieliedjes ingestudeerd. In een woord WAUW! De kids enthousiast en de eigen gekozen nummers maakte de kerk geroerd en stil. Ook vandaag stromen de complimenten binnen van de communie ouders en hun familie aanwezig in de kerk!

Bedankt Willeke voor je hulp en muzikale begeleiding. Het was te gek!

Monique Kuijpers

Willeke heeft gezongen op de uitvaart van mijn moeder, door het zingen van Willeke werd de uitvaart een viering in een heel bijzondere sfeer. Echt top wat jij doet Willeke een grote toegevoegde waarde.

Peter Mestrom

Willeke heeft met haar prachtige stem de uitvaartdienst van onze moeder opgeluisterd. Het was zo bijzonder en zo mooi! Ook lieten veel genodigden achteraf weten, zo genoten te hebben van de prachtige zang van Willeke en de muzikale begeleiding.

Mede dankzij Willeke werd de dienst heel speciaal! Van harte onze dank, het was prachtig!

Cécile en Marijke

Hallo

Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.

Kan jij die naar mij opsturen?

mijn adres:

De Daniël

Daniëlsweg 42

6543 RJ Nijmegen

Ik heb daarvoor een kaartenboek

Gr Zanger Mike

Kijk op www.ikbenzangermike.nl

Laat je een berichtje achter

Mike Meere

In augustus mochten wij genieten van jouw mooie stem tijdens de uitvaart van mijn vader. Samen met Jolanda zorgden jullie ervoor dat het een prachtige dienst werd. Niets was jullie teveel. Zelfs een nieuw Limburgs liedje instuderen, omdat dit een favoriet liedje van pap was, deden jullie gewoon. Met liefde, zal ik jou met je prachtige stem (en je begeleiding) aanraden voor iedere ceremonie, waarbij gezocht wordt naar een zangeres.

Nogmaals dank voor alles.

Liefs, Hellen

Hellen Verkooijen

09-07-2020

Willeke en pianiste, hartelijk dank voor de sfeervolle bijdrage aan de uitvaartdienst van mijn moeder.

Ine Delissen

11-04-2020

Afgelopen 1 april heeft Willeke gezongen bij de afscheidsdienst van mijn schoonmoeder. Het afscheid was door het coronavirus besloten en beperkt tot maximaal 30 personen.

Haar mooie liedjes in dialect zorgden ervoor dat het toch een heel mooi en persoonlijk afscheid werd. Haar zang klonk prachtig en daardoor heb je niet het idee dat de kerk bijna leeg was.

Willeke, nogmaals hartelijk dank voor je mooie bijdrage aan de dienst.

Sjaak Hermans

08-10-2019

Wederom een prachtige muzikale omlijsting bij de uitvaart. Zelfs bij regenweer kun je in de boskapel in Bergerbos een intieme sfeer creëren met het mooie zangtalent van Willeke!

A vd L

29-09-2019

Willeke, mede door jou heeft mijn moeder op 5 september een mooie uitvaart gehad. Dit heeft ze verdiend. De liedjes die je bij de uitvaart hebt gezongen, zullen altijd speciaal voor mij zijn. Een mooie herinnering. Dit geeft mij ook de kracht om verder te gaan.

Bedankt hiervoor.

Groetjes, Marion Hendriks

26-9-2019

Willeke heeft op 14-9-2019 gezongen tijdens onze ceremonie en wat zijn we blij dat we voor haar gekozen hebben! Onze gasten en wij hebben onwijs genoten van haar zang, het maakte onze ceremonie nog mooier en emotioneler.

Willeke, wij willen je onwijs bedanken!

Mario en Joyce Lamers

09-06-2019

Willeke, hartelijk dank voor je prachtig zingen en pianiste tijdens de avondwake van onze moeder afgelopen donderdag in de kerk van Pey.

Groetjes, Fam. Janssen

19-07-2019

De keuze voor Willeke was snel gemaakt, een prachtige stem die past bij iedere gelegenheid. Bij de uitvaart van mijn vader was dit met een koper septet (voor de niet bekende hiermee: 2 trompetten, 1 hoorn, 1 trombone, 1 bes bas en orgel).

Bij ons huwelijk hebben we gekozen voor een kleinere opzet, zang met pianobegeleiding. We hebben samen het repertoire doorgenomen, onze wensen besproken, advies gekregen en daar is een perfecte samenstelling uitgekomen.

Op 6 juli 2019 was onze grote dag. De ceremonie werd door het gezang van Willeke en de pianobegeleiding van Jolanda nog emotioneler.

Het totaalplaatje klopte voor ons en we kunnen Willeke aanraden voor een perfecte aanvulling op jullie gelegenheid!

Karl & Karen Schreurs

21-03-2019

Willeke, wat bijzonder, wat mooi, jouw zingen op de afscheidsviering van onze mam & oma Cato Koenders. Op de Aerwinkel in Postert met die mooie natuur op die eerste lentedag, daar was het dat wij met familie, vrienden en oud-buurtbewoners mam nog een keertje in de bloemetjes mochten zetten.

De boeiende verhalen uit haar lange leven, omlijst door jouw zingen met die warme stem, deden ons bijkans geloven dat wijzelf de hemelpoort voor haar mochten openen.

Dat je de grote wens van onze (zieke) zus in vervulling deed gaan door ‘Lourdes in de bergen’ in te studeren en te zingen, was zo hartverwarmend en persoonlijk dat daarmee haar noodgedwongen afwezigheid op de Aerwinkel werd gecompenseerd.

Willeke, bedankt!

Jan van der Varst

25-09-2018

Willeke, nogmaals hartstikke bedankt voor je zang tijdens onze huwelijksceremonie buiten bij Kasteel Daelenbroek. Wat was het mooi!

De locatie was al mooi en de ceremonie ging precies zoals wij gehoopt hadden, maar zonder jouw bijdrage was het nooit zo speciaal geworden als dat het nu is geweest.

Wow! Jij gaf de ceremonie dat beetje extra waardoor het onvergetelijk werd! we zullen je bij iedereen aanbevelen als ze een zangeres nodig hebben. Bedankt!

Dennis en Chantal

21-06-2018

Lieve Willeke, we willen je ontzettend bedanken voor je fantastische zang tijdens onze ceremonie in de geheime tuin van landgoed ‘De Heerdeberg’ op 9 juni. Je hebt niet alleen ons, maar ook onze gasten geraakt. Jij maakte de persoonlijke, intieme ceremonie helemaal compleet. We hebben fantastische reacties gehad. Achteraf bedachten we ons dat we vergeten zijn om samen met jou op de foto te gaan, wat we erg jammer vinden. We hebben genoten en genieten nog steeds van onze huwelijksdag.

Mocht er iemand rondvragen voor een zangeres bij een ceremonie etc. dan zullen we jou zeker aanbevelen!

Nogmaals dankjewel, niet alleen voor de zang, maar ook voor de fijne samenwerking tijdens de voorbereidingen.

Lieve groetjes, Edwin & Nicole

21-05-2018

Hoi Willeke, je zang tijdens ons kerkelijk huwelijk was in éen woord geweldig, wat heb jij een prachtige stem!

Ook van onze gasten hebben we heel veel lovende woorden gehad.

Het nummer ‘Love you forever’ wat je speciaal voor ons hebt ingezongen klonk misschien nog wel beter dan het origineel.

Nogmaals bedankt en voor een volgende gelegenheid weten we je zeker weer te vinden.

Harm & Cindy Kastelijns

12-01-2018

Beste Willeke, dankjewel voor de bijzonder mooie bijdrage aan het afscheid van onze pap en opa. Jouw pakkende liedjes en je mooie stem heeft ons ontroerd. Hierdoor zal de uitvaart een mooie herinnering blijven!

Nogmaals bedankt namens de hele familie.

Emiel Sillen

30-10-2017

30 September 2017 onze huwelijksdag, was een prachtige, onvergetelijke dag en jouw zang tijdens de ceremonie heeft daar zeker toe bijgedragen. Je hebt ons daarmee geraakt en we hebben ook heel veel complimenten teruggekregen van onze gasten.

We hebben genoten van al jouw liedjes, maar met name de uitvoering van ‘Belle histoire’ was heel bijzonder. We waarderen het enorm dat je dit liedje speciaal voor ons hebt ingestudeerd.

Het was geweldig. Willeke heel erg bedankt!

Marty en Marianne de Groot-van Espen

04-10-2017

Willeke, wat was het fantastisch om naar je te luisteren tijdens onze huwelijksceremonie. Je heldere stem is een feest voor het oor.

De Limburgse teksten zijn verrassend en de afwisseling met het engelse repertoire maakte het af.

Chapeau en nogmaals bedankt!

Hettie en Peter

06-09-2017

Willeke, jouw mooie stem en liedjes maakten de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma onvergetelijk. Ook reacties van familie en kennissen waren overweldigend.

Top.

Hartelijk dank.

Nellie Mulder-Gijsbers

04-04-2017

Dankzij jouw mooie stem en mooie liedjes was de uitvaart van mijn schoonmoeder een moment om nooit te vergeten. De reacties van familie en bekenden waren overweldigend. Iedereen vond het een mooie mis dankzij jouw muziek.

Bedankt namens alle kinderen en kleinkinderen. mijn schoonmoeder zou er zelf ook erg van hebben genoten.

Jos Craemers

17-10-2016

Ontzettend bedankt voor je fantastische optreden tijdens onze huwelijksceremonie. Samen met Jolanda op de piano en mijn broer als saxofonist was het echt ge-wel-dig. Je hebt een prachtige stem waarmee je iedereen hebt ontroerd. We hebben ontzettend veel complimenten gehad!

Het waren echte kippenvel momentjes tijdens de ceremonie en maakte het compleet!

Super bedankt!

Marlou Looymans

13-09-2016

Nogmaals heel erg bedankt voor het geweldige optreden tijdens onze huwelijksceremonie. De liedjes werden prachtig gezongen met geweldige piano ondersteuning. Iedereen was erg te spreken over het optreden en gaven ook vele complimenten.

Joyce en Kosta Theodorou-Loonen

06-07-2016

Prachtig gezongen tijdens de uitvaartmis van mijn moeder! Ik weet zeker dat zij het ook prachtig zou hebben gevonden!

Marie-Louise

14-06-2016

Op 11 juni heeft Willeke bij onze huwelijksceremonie gezongen, met piano ondersteuning. Haar uitvoering van Halleluja (Cohen,limburgse uitvoering), Recht uit mijn hart (Jan Smit), Mag ik dan bij jou (Claudia de Breij), en Samen voor altijd (Marco Borsato) waren ronduit geweldig en hebben de ceremonie een persoonlijke, romantische tint gegeven. Kippenvel!

Jeroen & Erica

07-06-2016

Willeke, wat heb je vandaag geweldig mooi gezongen tijdens de uitvaart van Esther.

Jouw prachtige stem, zonder opsmuk of tierlantijntjes, helder en zuiver. Geen concert of optreden (gelukkig), maar simpele eenvoud die de sfeer van de toch al mooie bijeenkomst naar een hoger level tilde.

Chapeau en…. Dankjewel!

Edith

17-05-2016

Dankjewel.

Onze trouwmis werd opgeluisterd door jouw prachtige stem….kippenvelmomentje.

Heel erg dankjewel.

Roger en Leonie Bemelmans-Beelen

10-05-2016

Willeke, bedankt voor jouw geweldig mooie, muzikale bijdrage tijdens de communiemis in Herkenbosch afgelopen zondag!

Jouw bijdrage maakte het feest compleet!

Liefs van alle communicantjes

Doo

25-04-2016

Willeke heeft gezongen tijdens de communiemis van onze dochter. Het was prachtig!

De keuzes van de liedjes paste precies bij de mis! Het was heel bijzonder!

Bedankt Willeke dat mede dankzij jou deze gebeurtenis tot iets onvergetelijks is geworden.

Eef, Nicole, Noah en Enna

17-04-2016

Willeke heeft vrijdag 15 april op onze grote dag tijdens de ceremonie gezongen.

Dit heeft zij werkelijk prachtig gedaan!

Een prachtige stem en met zoveel gevoel gezongen, wauw! Dankjewel Willeke, wij zijn jou ontzettend dankbaar hiervoor!

Noud en Kristel Arts

17-04-2016

Willeke heeft gisteren gezongen tijdens de uitvaart voor mijn moeder. Dat deed ze werkelijk prachtig! Mijn moeder hield van Limburgstalige muziek. De door Willeke gezongen dialect liedjes maakten dan ook dat de muziek helemaal bij mijn moeder paste. Mede daardoor kijken wij terug op een mooi en waardig afscheid.

Willeke bedankt!

Marcel

06-03-2016

De prachtig gezongen nummers, in het dialect, hebben er mede voor gezorgd dat de uitvaart van onze moeder helemaal in haar stijl en naar onze wens was.

Vele mensen hebben ons laten weten dat ze de zang waardig, passend en bijzonder vonden.

Willeke, dank voor je mooie bijdrage.

Fam. Waeyen

30-12-2015

Een gloednieuw gastenboek!

Ik hoop dat er vele mooie commentaren worden gegeven.

Cleo

Cleo Simons