Wat ik doe

Ik zing Nederlandstalig, Engels, Duits, Frans en prachtige Limburgse liedjes in mijn eigen dialect. Puur, helder, zuiver en warm: zo omschrijven anderen mijn stem. Ik zing solo, met begeleiding van piano of gitaar. Ook andere vormen van begeleiding zijn mogelijk. Persoonlijke wensen zijn altijd bespreekbaar, als het kan geef ik daar graag invulling aan.

Mijn muziek
Samen met mijn vaste pianiste Jolanda Wolters heb ik al veel bruiloften en uitvaarten kracht bijgezet met persoonlijke en gevoelige muziek. Bij een deel van mijn single-opnames word ik begeleid door koperblazers van ensemble Southern Brass. In 2021 zag mijn eerste CD het levenslicht: Mit Hert en Zeel. Bekende en minder bekende liedjes in prachtige arrangementen met ’n Limburgs tintje. Een prachtig project waar ik met trots op terugkijk. Niet in de laatste plaats vanwege de fantastische bijdragen van bekende Limburgse jazzmuzikanten als Ruud Jacobs, Jo Didderen, Steffen Thormählen, Marc Huynen en gitarist Ruud Peeters.

Voor een muzikale opluistering van huwelijksceremonies, uitvaarten, herdenkingsdiensten, bedrijfsfeesten, vergaderingen, conferenties en presentaties ben je bij mij aan het juiste adres.