Trouwceremonie

Jullie gaan trouwen! Proficiat!
Jullie bruiloft is een unieke en speciale dag. Samen bedenken jullie het perfecte plaatje; muziek hoort daar vast en zeker bij. Live muziek roept emoties op en geeft jullie woorden een nog diepere betekenis. De liefde die ik zie wanneer ik voor bruidsparen zing, vervult mijn hart. Ik zou het heerlijk vinden om bij te dragen aan jullie onvergetelijke dag en aan dat bijzondere moment dat jullie geluk voor altijd bezegelt.

Een onvergetelijk moment
Dat gevoelige nummer dat jullie terugvoert naar het prille begin van de liefde. Die heerlijke meezinger die de mooiste herinnering tot leven wekt. Of een lied, waarmee je iemand die er niet meer is voor even weer dichtbij brengt. Muziek die mensen raakt en jullie jawoord onvergetelijk maakt. Ik geef het beste van mezelf om jullie allermooiste liedjes te zingen. Kom maar op met jullie ideeën.

Jullie grote dag verdient de allermooiste muziek
Graag help ik bij de muzikale invulling van de ceremonie. Ik kom naar jullie toe voor een kennismakingsgesprek en adviseer welke liedjes het best bij jullie ideeën passen. Ik hoor heel graag al jullie wensen. Het is tenslotte jullie grote dag!

Luister en ontdek
Luister in onderstaande muzieklijst naar nummers uit mijn repertoire. Staat jullie favoriet er niet tussen? Geen probleem! Ik studeer graag een speciaal verzoeknummer voor jullie in.

''De mooiste muziek op de mooiste dag.''