Uitvaart

Muziek raakt mensen recht in het hart. Met muziek maak je een uitvaart of afscheidsdienst tot een mooie en persoonlijke herinnering. Muziek geeft ruimte voor bezinning, een moment van rust. Als zangeres zing ik graag muziek die voor de overledene en de nabestaanden het meest dierbaar is of een speciale betekenis heeft. Ik zing gevoelig en intens de mooiste liedjes om bij te dragen aan een persoonlijk, mooi en waardig afscheid. Een herinnering die mensen bijblijft.

Ik zing veel liedjes in het Limburgs dialect. Voor mensen die dialect spreken wordt het afscheid daarmee nog persoonlijker. Uiteraard zing ik ook liedjes in de Engelse, Duitse, Franse of Nederlandse taal. Ik word tijdens uitvaarten altijd begeleid door een van mijn vaste pianisten. Neem gerust contact met me op. Samen bespreken we of ik de juiste zangeres ben voor de persoonlijke wensen die er zijn.

In onderstaande muzieklijst kun je muziek beluisteren. Liedjes die niet op de lijst staan, zal ik speciaal voorbereiden. In de meeste gevallen kan ik aan de persoonlijke wensen voldoen. Indien gewenst kan ik tijdens katholieke uitvaartdiensten ook de kerkelijke liederen zingen. Ook kan ik een mooie muzikale invulling geven bij een avondwake.