Uitvaart

Maak een uitvaart tot een mooie en persoonlijke herinnering.

Het zingen bij een afscheidsdienst stelt mij in de gelegenheid om mensen een mooi en waardig afscheid te geven en er een warme herinnering van te maken.

Muziek raakt mensen direct in het hart. Juist op uitvaarten breng ik als zangeres die muziek ten gehore, die voor mensen het meest dierbaar is of een speciale betekenis heeft. Samen met u kiezen we muziek die speciaal bij uw dierbare past. 

Ik zing veel liedjes in het Limburgs dialect. Voor mensen die dialect spreken wordt op die manier de juiste toon gezet voor een zeer persoonlijk afscheid. Uiteraard zing ik ook liedjes in de Engelse, Duitse, Franse of Nederlandse taal. Ik word tijdens uitvaarten altijd begeleid door een van mijn vaste pianisten. 

Als u contact opneemt dan kunnen we samen bekijken of ik aan uw persoonlijke wensen kan voldoen. 

Bel 06 – 465 503 06
E-mail: willekesimons@ziggo.nl

In de onderstaande muzieklijst kunt u muziekvoorbeelden beluisteren. Liedjes die niet op de lijst voorkomen zal ik speciaal voor u voorbereiden. In de meeste gevallen kan ik zo aan uw persoonlijke wensen voldoen. 

Indien gewenst kan ik tijdens katholieke uitvaartdiensten ook de kerkelijke gezangen ten gehore brengen. Tevens zou ik een mooie muzikale invulling kunnen geven bij een avondwake.